Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 45 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010ANTINUTRIENTES NA ALIMENTAÇÃO HUMANAFigueiredo, Paulo
2016Introdução à Química dos Alimentos: Métodos AnalíticosFigueiredo, Paulo
2010Valorização de resíduos da indústria agro-alimentar através do desenvolvimento de ingredientes funcionais e nutracêuticosFigueiredo, Paulo
Jul-1993Elucidation of the multiple equilibria of malvin in aqueous solution by One- and two-dimensional NMRSantos, Helena; Turner, David L.; Lima, João C.; Figueiredo, Paulo; Pina, Fernando S.; Maçanita, António L.
2013PROANTOCIANIDINAS NA DIETA HUMANA. INFLUÊNCIA NA PREVENÇÃO DE DOENÇAS CARDIOVASCULARESFigueiredo, Paulo; Albuquerque, Filipa; Romeiro, Sara
Jun-1995A convenient method for conversion of flavonols into anthocyaninsElhabiri, Mourad; Figueiredo, Paulo; Fougerousse, André; Brouillard, Raymond
2013PRÓPOLIS: APENAS UM SUPLEMENTO ALIMENTAR?Albuquerque, Filipa; Romeiro, Sara; Figueiredo, Paulo
2016Perception of a Portuguese population regarding the acquisition and consumption of functional foodsCombadão, Jaime; Ramalhete, Cátia; Figueiredo, Paulo; Caeiro, Patrícia
Jul-2001Influence of trans-cis isomerisation of coumaric acid substituents on colour variance and stabilisation in anthocyaninsGeorge, Florian; Figueiredo, Paulo; Toki, Kenjiro; Tatsuzawa, Fumi; Saito, Norio; Brouillard, Raymond
1997Molecular Interactions of Phenolic Compounds in Relation to the Colour of Fruit and VegetablesBrouillard, Raymond; Figueiredo, Paulo; Elhabiri, Mourad; Dangles, Olivier